Friday, October 23, 2009

Bile ibu study & buat assignment, ayah dan husna?

Semua sedia maklum yang ibu husna skrg sambung blaja. part time kat UiTM. Pepaham ajelah org tgh blaja ni. dulu pun kite blaja jugak. Tp dulu klu blaja tak ade suami dan anak. Skrg ni ade suami dan anak. Jadi klu ibu sibuk tgh blaja or buat assigment, ni lah antara aktiviti kiteorang anak beranak.. ;)

Permainan ni name die "cak-cak kacau ibu study"


Permainan ni pulak name die "Timbang-timbang anakku sayang".


yang ni paling best sekali.name permainan ni :"anak bergolek, ayah mengantuk esok nak kojo".

Inilah aktiviti kiteorg bile ibu tgh study or buat assignment...dikepilkan sekali gambar husna bile dah berpeluh sakan. bertukar menjadi Mickey Mouse!

4 comments:

Lin said...

baru la nmpk tersusun mcm ni..hehe

dauzhsm said...

gambar anak ko sekali tuh dah macam iklan tayar michalen .. berketak2 .... :).

lin said...

waaa ni blog ko ke lin..fuh! chubby nye anak ko..berkat si eh..bagus3x!!!

ana said...

nice blog!!!!rajinnye awk study lg walaupun dh ade..