Tuesday, March 8, 2011

Terima Kasih..

Blog aku menang contest anjuran Yana- Baby Ibu


mula-mula terkejut gak..tetiba dapat sms dari yana, cakap aku menang contest blog dia..ingatkan dia salah sms...sebab tak pernah masuk apa2 contest punn..

hehehe..tengok2 yana memang tak silap hntr sms..blog aku mmg menang .. :)



Terima kasih kepada Baby Ibu yang menganjurkan contest ni...dan juga kepada sponsor hadiah iaitu zleenalovechoc .

tak lupa jgk kepada sapa2 yang sudi click blog babyibu dari blog aku ni..
i love you ..muaaaahh!muahhhhh!!

semoga kalian dimurahakan rezeki...

to yana : nnt aku email kt ko address aku ye..hehe

2 comments:

azzamoro said...

hoi.. bg aku sikit cekelat tu eh

ain said...

ibu oyin..una nk kolat bu!!!