Thursday, May 13, 2010

13 Mei - "Peristiwa berdarah"

13 Mei adalah satu peristiwa berdarah yang memberi kesan yang mendalam dalam diri aku. Pada hari tersebut doktor bedah perut bini aku sebab nak keluarkan Husna. Memang berdarah. "Peristiwa berdarah". Hari ini Husna genap 1 tahun. Selamat hari jadi Husna. Semoga hidup Husna sihat dan sejahtera selalu. Terkenang peristiwa semasa Husna dilahirkan.Sungguh manis. Walaupun berdebar-debar tunggu kat luar dewan bedah tu. Alhamdulillah semuanya selamat.


Ayah ada lagu untuk Husna. Lagu ni dah diubah suai. jadi takyah lah google. Mmg tak jumpe. ;). Sape yang tahu melodi lagu ni boleh nyanyi kuat-kuat.


"Engkaulah permata, anak kesayangan
Kebanggaan ayah dan ibu
Engkau dibesarkan dengan kasih sayang
Hanya yang terbaik untukmu
Menjadi harapan dimasa hadapan
Engkaulah anak yang cemerlang.. "

Hepi besday Husna.
Peristiwa setahun yang lalu.......
Ayah dan nenek memberi semangat yang padu kepada ibu

2 malam kat spital pastu kite checkout dengan senyuman. terutama dikaunter bayaran. ;)

8 comments:

Diyana Zulkifli said...

hep besday husna..smoga membesar menjadi anak yang solehah

*entry ni,ayoy sebut,ko taip ke lin?hehe

Iryani Noor said...

wahh dh sethn yer...
happy birthday husna...
moga jadi anak yg solehah yer...

areyoy said...

Aiyak...tak memasal aku nak bergayut semate2 nak post kat blog.adei... kat opis aku ni pun ade internet...sampai hati ko memandang rendah opis aku ni....ehehehehe ....kan POSTED BY AREYOY tu....

mamaEsya said...

happy bday, husna comey....lin, ciumkan husna utk ana, ek...

lin said...

oo husna dh setahun eh???montelnye...

happy birthday husna!

eiNa said...

eppy besday husna!! semoga membesar dengan sehat dan jadi anak yang baik ok!! :)

muahhss..

azzamoro said...

tu adaptasi daripada lagu UTM ker.. akekekke

weh, happy besday husna, airyll chop buat aweks boleh tak.. hehe

hazlina said...

lin bezday husna sama dgn i!!!happy bezday husna cayang...:)