Tuesday, May 25, 2010

Semoga Sentiasa Dirahmati Allah s.w.t

Hari ni besday ibu Husna pulak. besday Husna same bulan dengan ibu die. Bagus gak tu. Leh jimat nak beli kek. ehehehe...Dulu susah gak nak ingat tarikh 25 Mei ni. Tapi sib baik tarikh lahir ayah aku dekat aje ngan tarikh tu, 26 Mei. jadi senang sikit nak ingat. Senang cite esok ari jadi ayah aku plak.

Tak tahu ape nak buat ari ni. Maybe gi kuar makan aje kot malam kang. Nak kasi hadiah pun tak tahu ler nak kasi ape. kang kasi mekap kang cakap kite perli muke die plak. Banje gi London or Slim World kang cakap aku perli perut die menggeleber plak. Adoi...dilemma lah mcm ni. Ni lah salah satu dugaan jadi suami yang soleh dan misali. muahuahua!

Oklah...permulaan ni terimalah lagu daripada suamimu yang misali ni. lagu daripada seberang. Nyayian Jamrud. Tajuk die Selamat Ulang Tahun. Sekali lagi, sape rajin gi google dan download. Pastu nyanyi same2. Mase nyanyi tu jgn lupe sound2 indon tu mesti ada.

"Hari ini...
Hari yang kau tunggu
bertambah satu tahun, usiamu
Bahagialah kamu

Yang kuberi...Bukan jam dan cincin
Bukan seikat bunga, atau puisi
Juga kalung hati

Maaf, bukannya pelit
Atau gak mau, modal sedikit
Yang ingin aku, beri padamu
Doa setulus hati...

Semoga Tuhan
Melindungi kamu
Serta tercapai
Semua angan dan cita-citamu
Mudah-mudahan
Diberi umur panjang
Sehat selama-lamanya...Amin...

Slamat ulang tahun..."


Happy besday syg...semoga sentiasa dirahmati Allah s.w.t. Malam ni nak makan kat mane makanlah...asalkan jgn kat restoran bawah ni. dah nak termuntah dah makan kat sini.


Amaran : Berbaju kuning tu bukan aku.

7 comments:

LynnLyana said...

elehhhhhhhhh..alasan leee tuhhhh tk mo kasiiiiiiii hadiaahhhhh!! bluekkkk!!

sambil menjangkakan balik rumah ni bukak je pintu sang suami akan jerit "supriseeeeeeeeeeeeeee..."!!sambil menghulurkan cincin berlian habib jewels idaman ku....

Yana said...

heppy besday lin..semoga panjang umo n murah rezki..ok aa tu ada dedicated song lagi..hehe

RyuJi said...

happy bddy kaklong

Lin said...

happy besday lynn...minta ayoi banjer candle light dinner ar...bagi tambah bambam..kekeke..jgn mare lynn..hehehe

azzamoro said...

ek eleh ayoi.. london weight management tu jgn cakap je.. kasik aa terus.. aku cabar ni. akekeke.. mmg la lin mulut cakap lain, tp hati suke. sape takmo FREE slimming theraphy. aku pun nak!!!

eh..happy besday lin. semoga panjang umur & dimurahkan rezeki.

hazlina said...

happy belated bezday lin!!!!moga panjang umor n dimurahkan rezki oleh Allah swt..;)

RyuJi said...

kaklong masuk blog ni..cis..asik kiteorg je masuk blog kaklong

http://530pm.blogspot.com/
support ryuji sebagai contributor yang hebat..hahha...abglong skali
masuk sini..huh!!