Tuesday, August 10, 2010

Puteri bersiram di laman

Dah lame tak update blog ni. Selepas eksiden aritu, mood kureng sikit. Rindu kat kete. ehehehe...lagipun minggu lepas outstation nk dekat seminggu. Tak syok lah outstation klu tak bwk kete. Klu nak kuar mane2 mcm terhad sgt lah. Dah sampai umah Husna asyik nak melekat aje. lame tak main2 ngan ayah kot. Hujung minggu ari tu sampai ngantuk2 melayan die main. Kat bawah ni salah satu aktiviti Husna klu die dah bosan mandi kat dalam bilik air. Pastu klu dah mandi mcm ni konpem susah gile klu nak soh die kuar 'kolam' die ni. melalak2 menangis.

Puteri bersiram di kolam mini
Mesti kene tgk die selalu. klu nak die jerit soh tgk.
"ai yah! andi..andi..."

Husna pelik jari berkedut.
Best betul jadi budak kecik. Relekssss......

Esok dah start puase. Selamat berpuasa semua. Selamat menyambut ramadhan al-mubarak. Aku target lepas puasa ni berat badan aku maksimum 60kg. Lagi kurang lagi bagus. Sekarang ni ade dalam 65-66kg kot. Lame tak timbang. Semalam dan hari ni dah melantak makan tak ingat dunia kt opis. Opis aku buat pot luck lah. macam2 makanan ade. Perut dah macam nak pecah dah ni. Oklah...malam ni jgn lupe terawih. Mintak2 semangat malam ni berterusan sampai abis ramadhan ni.  ;)

Kepade bini tersayang : pastikan abg sahur ye syg...kurangkan tahik mate mu.

Ok. setakat ni saje kali ni. Doakan kete kiteorang siap dengan cepat dan selamat digunakan. Selamat berpuasa!

3 comments:

Lin said...

klu lin tdo mati,letak garam dalam mulut dia.confirm terbangun!hahaha..

selamat berpuasa!

m4ruk0 said...

besonye umah! huhuhu

btw, selamat bepuase ayoi n family

azzamoro said...

selamat berpose lin. lin belikan la anak ko yg mcm kolam mandi yang kak ina selalu bg aira mandi kat luar tu. ni ape kelas pakai besen newborn.. keke