Thursday, November 19, 2009

Happy Birthday Chenta que.. ;)

Hari ini hari jadi suami aku...
aku ni tk romantik org nye (hehe)..
jd, aku hanya mampu buatkan kek coklat jek..
tp aku stay-up tau sampai pkul 2 a.m nk siap kn kek tuh..
demi chenta ku yg mendalam ini padanya...(icon senghih YM)
kek tuh dia nk kasi bdk2 kt department dia..
kira ok la tuh..kek coklat dari tk de pape kn??
gmbar kek ada dlm camera..nnt senang2 aku upload..
no birthday card...no hadiah-hadiah..
ape la nasib laki aku dpt wife yg tk romantik..
huhu..

Walaupun suami terchenta tak dpt kad dari aku..
walau pun suami terchenta tk dpt birthday gift dari aku..
aku sangat sayang sama dia...
aku pun sangat chentakan dia..
dan aku tak dapat bayangkan hidup aku tanpa dia...(huwaaaaaaaaaa!! tk mo!tk mo!)


kalau gado..aku selalu rasa nak lari jauh-jauh....
biar padan dgn muka laki aku...balik-balik rumah..aku tk da..aku dah ilang...
biar dia sedih...biar dia gelabah carik aku..biar dia tak tenteram..
aku slalu anggap...i can survive without him in my life.. (kalau gado la..)
so...aku bayangkn aku akan membawa diri ke satu negeri di pedalaman...(sabah ke..sarawak ke..)
memulakan hidup baru...sambil laki aku mereng-mereng carik aku..
haha!

Tapi Sebenarnya...
aku yg akan mereng-mereng carik dia..klu dia lari+ilang..
aku akan sunyi kalau dia tk de...pegi kursus ke..or balik kampung ke...
aku yg akan tk tenteram..
kalau gado..
konon-konon tk mo tegur...
tp jauh dlm hati aku ni..meronta-ronta ckp "abggggggg..tulun la pujukk!!"
aku akan gelabah selepas lebih dari satu jam dia tk tegur (kalau gado)..
aku yang tk kan dpt focus kerja...


Tuh baru gado kejap..aku dah rase mereng+gelabah+tk tenteram..
macam mana klu betul2 suami aku lari??
macam mana klu betul2 suami aku ilang??(nauzubillah..)
macam mana klu betul2 suami aku tiada?? meninggalkn aku buat selama-lamanya?? (jgn la Ya Allah..aku masih belum bersedia)
isk..
aku tk dpt bayangkn mcm mana keadaan aku nnt..
hidup aku pasti akan sunyi dan sepi...
huwaaaaaaaaaaaaaaa!! aku tk sanggup nk tulih psl ni lagi..
sedeynyeeeeeee....klu betul2 terjadi...(nauzubillah..)


Dear Abg..
I just want to let you know,
Everytime, when we're together or when we're apart,
you're first in my thoughts and first in my heart.
My life will empthy without you around..
and with each year, I'll love you more..
as you're my precious gift in my life..


Happy Birthday! ;)


4 comments:

areyoy said...

memule terharu bace post ni...sekali tgk gambo kat bawah tu tetibe tergelak..teringat mase ni punggung memasing terlambung-lambung setiap kali motorbot tu langgar ombak. sakit woooo.... kejap aje dah 2 tahun lebih berlalu ek...ermm....

Anonymous said...

ceh ada kene lempang seko2 ngan aku nih kang..ape pon sepupu semoga tuhan merahmati korang dueorg yer..panjang jodoh dan bahagia selalu..husna tuh sila kempiskan balik pp dia akakaka

Anonymous said...

baju belang2 itewww milik suamimu kah?

lelaki misteri

Lin said...

thanks sepupu..jgn lupe nnt belikan baju husna ok..aku akan tuntut habis-habisan..hehe

to lelaki misteri..
kakakaak..saya rasa sayang sungguh kenal kamu..