Wednesday, November 11, 2009

Sweater Husna

Hari tuh baca blog aza, nak tau cerita psl rombongan cik kiah diaorg ke cameron highland bersama kawan-kawan (yana,kak eina,Rin). Sekali ternampak la gambar baby iman yg comel tuh bergaya dengan sweater belang-belang. Nampak comel sangat Iman pakai sweater tuh..kalau nak tengok, iman pakai sweater tuh klik sini (pic source:azza). Aku terus talifon Rin, tanya mana dia beli..sekali, Rin dengan bermurah hatinya menawarkan diri untuk tolong belikan. waa..ape lagi..hati ku terus melonjak gembira..hehe..

bila Rin dah sampai kedai...Rin seboleh-boleh nak aku pilih sendiri..Rin cakap, ada design baru...dia pun emailkan la 3 keping gambar sweater dengan design yg paling cantik (tak boleh nk MMS sebab aku pakai talipon paling murah sekali kat Malaysia ni..hehe). Setelah berbincang dengan suami terchenta..akhirnya kami pilih sweater colour pink utk husna..Tak pe la..saiz besar sikit..boleh pakai lama...sesuai dengan azam dan cita-cita ku yg murni ithew iaitu mahu berjimat-jimat dan merancang perbelanjaan seperti yg di ceritakan dlm entry sebelum ini...chewahhhhhhhhhhhhhhh..! hikhikhik..

so..to RIN, toche-toche aku ucapkan.. :) aku betul-betul suka tengok husna pakai..nampak chomellll sangat! ;)



p/s: tengah sibuk dgn kerja + assignment..kdg-kdg rasa nk berhenti keja+berhenti belajar..huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! harap-harap sempat la nk siapkn suma before due date..

5 comments:

hazlina said...

kuatkan semangat Lin,x rugi study ni..chaiyokk!!

Diyana Zulkifli said...

oi lin!hehe

-RiN- said...

lin.. sgt cute ok itu bb sama itu sweater! marilah kite saling memuji anak memasing.. :)

alladiin said...

relax bro.. jgn give up.. sy baru je lepas azab kerja sambil belajar.. kejap je tu..

sarah said...

eleh..mcm omputeh lak nak pakai2 sweter nih..tapik bagus gak pecah lemak2 husna akakakaka...nih tunggu bajud ari maklong ko pulak,,baru rock siket ok!..