Wednesday, December 9, 2009

lalalalala..

kadang-kadang..bile dah telampau banyak kerja + pressure di office..aku mula lah rasa alangkah indahnya kalau dpt jadi suri rumah sepenuh masa...duduk dirumah focus kpd si suami, si chomel dan rumah...by end of the month..si suami akan mengajak aku pergi ke habib jewels dan suruh aku pilihhh je mane intan berlian batu permata yg aku berkenan dan dia akan bayarkan....sambil memasukkan sejumlah wang ribu-ribuan ringgit untuk aku pergi memanjakan diri for having relaxing massage,mengilatkan queque, menchanteqan qulit serta wajah dan sebagainya......then by end of the year...kami sekeluarga akan pergi bercuti bersama-sama...melihat keindahan alam... hehehe..



ataupun..kalau la aku pandai nyanyi...aku akan masuk Jangan Lupa Lirik...n nyanyi sampai dapat 1 juta hengget tuh...tak pun..aku akan masuk akedemi fantasia...tonjolkan imej yg unik...so ramai yg akan vote aku sampai la aku dpt jadi Juara..pastu aku akan famous ala2 siti nurhaliza..lps dah famous n duit byk..aku pun ckp kt wartawan "sekarang tibalah masanya utk saya bersara dr dunia nyanyian demi member peluang kepada bakat baru dlm industri ini.." wkakakaakak!

ataupun aku akan jd founder product kechantekan..dimana aku dpt mencipta 1 formula kecantikan yg paling hebat didunia..product aku tuh dpt menghapuskan kedut-kedut wajah selama 3 hari je...product aku berasaskan cream ok..bukat injection..klu injection..ianya ada kena mengena dgn botox.. i tak sukaaaaaaaaa yoouuuuu!!!aku akan jd kn seorang nenek tua dlm umo 70 gitu sbg model utk produk aku..perghhhhhhh..mesti product aku laris!
pls see photos below before and after use my product..chewahhhhhhhhhhhhh!!


p/s: aku tgh demam+seseme+Batuk+sakit kepala pada masa yg sama tgh byk kejaa nk achieve+pressure dgn keja sbb risau tk dpt deliver target+rindu sangat nk pegi jalan2 dgn husna bersama suami terchenta..huwaaaaaaaaaaaaaaa...help!help!!




3 comments:

hazlina said...

hehehe!!!sonokkan lin kalo jadi org kaya,goyang kaki jer tp sygnye we need to work.xpe lin,chaiyokk!!!kalo duit manyak cam ct tp xde baby x best gak rasenyekn...

Lin said...

ye la ana..sepatutnye kite ni perlu bersyukur...ade suami terchenta..dan bila balik kerja penat2...ada si chomel yg sungguh chomell.heheheh..
nnt awak dah kerja..mesti asyik tgk jam je nk balik....tk ssabau nk tgk+cium baby..;)

Mohamad Noor said...

jadikan angan-angan kau tu satu impian lin...mesti boleh punya..