Monday, July 25, 2011

Wajah kesayangan hamba

skrg ni klu gi mane2 mesti teringat kat budak 2 orang ni. kalau dah berjoget bebudak ni, dah susah nak beza bini ngan anak. si kecik tgh tak berape sihat skrg ni. mood asyik tak baik je. harap cepatlah sembuh. amin ya allah...

2 comments:

Anonymous said...

Tahniah!percubaan anda menghapdet blog dgn memakai talipon berjaya!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)