Tuesday, April 27, 2010

Gigi dan Demam

Husna demam sejak hari jumaat hari tuh..badan dia panas...malam pun tidur tk lena...asyik terjaga dan merengek-rengek...sepanjang malam asyik melekat je dgn ibu dia...lenguh badan ni menetekkan husna..mungkin sebab dia kurang makan...tak selera agaknya..so dia perlukan susu untuk kenyang kot..gigi baru je tumbuh 2 batang kat bawah...ni demam sebab nak tumbuh gigi atas agaknya..kesian husna...hari ni aku susah la nak focus kerja...asyik teringat je husna kat rumah....

yangg kt bawah ni pulak gambar pagi tadi..menangis-nangis nak ikut aku pegi kerja...kesian betul.. :(

cepat la husna sembuh...nanti boleh la ceria balik macam biasa....13 May ni genap Husna 1 tahun...tengah planning nk join besday aira...

p/s: aira, boleh tak husna join birthday aira? kite celebrate sama-sama nak ? ;)

5 comments:

azzamoro said...

sian husna. demam nak satu tahun ni...

husna nangis nak ikut ibu pi keje?

kalau ayah nak pi keje, dia nangis tak? keke

eiNa said...

alololo.. cian adik husna ye..cepat sembuh tau..nanti kita leh tiup lilin besday sama2..

lin, nnt call k.eina balik ye..td xsempat borak panjang..

areyoy said...

Mak cik azza yang sedang sarat,

ayah dan ibu Husna gi keje same2lah. Stesen perhentian aje yang lain2. satu lagi bezanya ayah bawak kate pastu ibu selalu tido kat sebelah. isk...isk...isk...

hazlina said...

lin..bezday husna sama date nge bezday kite..happy bezday husna!!!

lin said...

alahai anak ko demam eh...ni psl gigi la ni...jga dia bebaik eh...husna cepat sembuh..rajin mkn ubat ye..minum susu ibu banyak2 spy cepat sembuh..